COD

COD-hjältar

Onsdagar kl. 20-hundra:noll,noll

Ett gäng gamlingar som kör fps och krigar i datorspel som tex Call of Duty (COD), Modern Warfare, Battlefield etc över nätet på onsdagskvällar.

Det började för ett antal år sedan. Runt 2005, med att min ena lillebror fick mig att prova en gång och sen dess så har jag varit fast…. Dom var ett antal +30/40-åringar då, som tidigare hade träffats och spelat bla DELTA FORCE via LAN och som nu spelade CALL OF DUTY 2 varje ONSDAG över nätet och dom ville gärna ha en nybörjare att “skjuta in sig på…” Men jag blev kvar och det var något speciellt att få vara med och hoppa runt pianot i Carentan, skjuta i luften och snacka en massa skit över nätet. Vi tar inte så allvarligt på att vinna, utan tycker mer om att överraska med att bla springa åt olika håll, teamkilla, skjuta på statyer etc.

En del av KRIGARNA jobbade på Arlanda och CLAN-namnen ARN & [30/40+] blev lika naturligt som fruktat ute på servrarna bland en massa finniga snorungar. Såna som trodde att gamlingar höll till på hemmet och drack soppa i sugrör… MEN ICKE!!!! Här har man sett fruktade krigare som tex Scitzzz, Flower, Klinex, Spanken, Brown, Alpstone, MegaPussy, osv osv osv.

Efter COD2, så har det ramlat på med bla RED ORCHESTRA, BATTLEFIELD, BLACK OPS, MODERN WARFARE, WORLD AT WAR osv osv osv. 

Nu när vi kan titulera oss [50+]och [60+]!, så kör vi fortfarande på med krixandet. Ruskigt kul är det att samtidigt höra HJÄLTARNA i hörlurarna… Ett djäkla kacklande kan det bli.

Också sugen på att bli HJÄLTE?

Kanske är du en MAN på RÄTT SIDA OM 50-ÅRSSTRECKET, är av RÄTTA VIRKET och känner att du vill göra din plikt att dra på dig kängorna, hjälmen och ladda Garanden eller AK47:an och ge dig ut på slagfältet på ONSDAGAR? Sugen på att starta datorn, ladda FPS-spelet och gå med i konferenssamtalet, istället för att halvligga i soffan framför TV´n, med en kopp te i handen, filttofflorna på och kolla Bonde söker mamma gris (eller vad programmen heter…)…..??? Hör av dig i sånt fall, så kanske jag kan lägga ett gott ord för DIG och kanske du också kan BLI NÅGON,
EN RIKTIG KRIGARE I [50+]/[60+]-CLANEN!!!