Foton – 360°

Att se bakåt ibland kan vara ganska intressant…

Jag använder en Nikon KeyMission 360. Vattentät, stöttålig, köldtålig, dammtät och liten, gör den till en ganska lätt kamera att ha med sig. Ibland fäst i ryggsäcken och ibland på en selfiestick.

Nikon Keymission 360
Nikon Keymission 360

Hardangerfjorden

Juni 2018

Fantastiskt vackert i Norge med sina höga berg och fjordar. Här är bilder från Vøringsfossen, Eidfjord, Odda Camping, Trolltunga och Låtefossen.

Karpathos

Juli 2018

Bilder från ”våran” strand i Pigadia, en sköldpadda som jag hade turen att få se under en cyklopdykning, utflykt till bergsbyn Olympos och en lunch där.

Flygdagen Uppsala

25:e augusti 2018

Jag och 150.000 till hade lockats till Ärna flygfält denna soliga höstdag, för att se Flygvapnet visa upp sig.

Bilder inifrån en Boeing C-17 Globemaster, utanför och vid en JAS Gripen.

Vasaloppsleden

Juni 2019

Över 9 mils vandring mellan Sälen och Mora, med frystorkat och tält. Bilder från Völån, Rosttjärn, Axistugan, Målgången i Mora och avresan från dess tågstation.

Parga Grekland

Juli/August 2019

Vi var där 2003, men nu var det en helt annan by. Det lugna, pittoreska var utbytt till en by packad med restauranger och folk som skenade kors och tvärs. Nej, vi trivdes inte alls den här gången. Utflykten till Paxos och Anti Paxos levererade i varje fall igen. 
Bilder från Hamnen, Valtos Beach, Båtutflykt vid AntiPaxos, Grottdykning vid Paxos, Venetian Castle of Parga, under slottet, Blue Bar och Kvällsvandring i centrum med drönare, säljare, restauranger, inkastare och tusentals andra turister.